BOLU / MENGEN - Cezmi Bilgin Ortaokulu

Cezmi Bilgin Ortaokulu

Pazarköy Beldesi Kültür Mah. 28. Sok. Mengen / BOLU
Vizyon
Eğitim-öğretimde kaliteli, disiplinli, yenilikleri takip eden; eğitimi ile lider ve örnek bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenen, bilgiyi kullanabilen, kültürüne sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, sosyal ve kültürel alanda başarılı, değişim ve gelişime açık, çalışkan ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzda eğitim-öğretim faaliyeti gören öğrenciler kendi sınıf seviyelerini en iyi şekilde değerlendirerek asıl hedef olan Liselere yerleşebilmenin alt yapısını oluşturmaya çalışmaktadırlar. SPORTİF FAALİYETLER VE BAŞARILARIMIZ : Geçtiğimiz öğretim yılında İlçe merkezinde yapılan 23 nisan etkinlikleri futbol turnuvasına okul futbol takımımız katılmıştır. Bu öğretim yılında kadrolu Beden Eğitimi öğretmenimizin görev almasıyla okulumuzda iki ayrı ekiple gösteri amaçlı çalışma yapılacaktır. 2012 yılında 21 öğrenci mezun veren okulumuzda 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 8 öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerine, 9 öğrencimiz ise diğer Meslek Liselerine yerleşmiştir.
Spor Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Taşımalı Eğitim; : 5 birimden 81 öğrenci taşınmaktadır.Taşımalı ve uzaktan gelen öğrencilere sıcak öğle yemeği verilmektedir.
08.45 - 15.00
Kalorifer(Kömür)
ADSL (8 Mbit)
8 - Lojmanda okulumuz öğretmenleri ikamet etmektedirler.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.pazarkoy.bel.tr adresinden yararlanabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Pazarköy Beldesinin Mengen ilçesine uzaklığı 10 km. dir. Pazarköy Beldesinin Bolu iline uzaklığı 72 km. dir.